Kurumumuzda İlk Defa Kurs Açacakların Dikkatine

KURUMUMUZDA İLK DEFA KURS AÇACAK OLAN USTA ÖĞRETİCİLERİN DİKKATİNE !!!!

KURSLARINIZI AÇMAK İÇİN UYGUN GÖRÜLEN TARİH 16 KASIM 2015 OLARAK BELİRLENMİŞTİR. BU TARİHTE KURS AÇABİLMEK İÇİN 6-11 KASIM TARİHLERİ ARASINDA KURUMUMUZA GELEREK KURS İŞLEMLERİNİ YAPTIRMANIZ GEREKMEKTEDİR. KURS AÇMA İŞLEMİNİZİN BAŞLATILABİLMESİ İÇİN GEREKLİ EVRAKLAR;

1-ÖĞRENCİ LİSTESİ(DOLDURUP MUHTARA ONAYLATILACAK VEYA KURS AÇACAĞI KURUMU)

2-KURS AÇACAĞI MAHALLENİN MUHTARINA İMZALATILMIŞ MUHTAR DİLEKÇESİ

3- BİR KURUMDA AÇACAK OLANLAR KURUMDAN ONAYLI YAZI

4-KURS MODÜLÜ BELİRLENMİŞ VE KURS TAKVİMİ MODÜLE GÖRE OLUŞTURULMUŞ OLARAK GETİRMELERİ GEREKMEKTEDİR.

(YUKARIDA BELİRTİLEN EVRAKLAR MATBU OLUP KURUMUMUZDAN TEMİN EDİLECEKTİR)

İŞ VE İŞLEM SIRASI

1-HAZIRLANAN EVRAKLAR MÜDÜR YALÇIN AK’A GÖSTERİLEREK SÖZLÜ ONAYI ALINDIKTAN SONRA MÜD YRD ENGİN TÜRK’E GÖTÜRÜLÜP ONAY DÜZENLETİLECEKTİR. DÜZENLETİLEN ONAY ÇİZELGESİ MÜDÜR YALÇIN AK’A İMZALATILIP İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNE GÖTÜRÜLEREK ŞUBE MÜDÜRÜ CELAL KARADELİ VE İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ MEHMET ALİ KATİPOĞLU’NA ONAYLATILACAK VE KURUMUMUZA GERİ GETİRİLECEKTİR.

2- KURSUNUZUN MAAŞ İŞLEMLERİ VE SİGORTA GİRİŞİ YAPILABİLMESİ İÇİN ONAY BELGENİZLE BERABER HALK BANKASINDAN AÇILAN HESAP KARTI FOTOKOPİSİ (IBAN NUMARASI), NUFUS CÜZDANI FOTOKOPİSİ, BİR FOTOĞRAF VE BAŞVURU BEYAN FORMU DOLDURULARAK(MATBU FORMDUR KURUMDAN VERİLECEK) MÜDÜR YRD EYLEM ÇELENK’E GELİNECEK VE MAAŞ İŞLEMİ İLE SİGORTA İŞLEMİ YAPTIRILACAKTIR.

3-BU İŞLEMDEN SONRA TEKRAR ENGİN TÜRK’E GİDİLECEK VE E-YAYGIN SİSTEMİNDE KURS AÇTIRILACAK VE ÖĞRENCİ GİRİŞ İŞLEMLERİ İÇİN BİR ALT KATTA BULUNAN AÇIK ORTA OKUL BÜROSU SORUMLUSU MEHMET GEZE’DEN YARDIM ALINARAK ÖĞRENCİ GİRİŞLERİ TARAFINIZDAN YAPILACAKTIR.

YALÇIN AK

MÜDÜR